Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAYYAR SAHAYA HIZLI İNDİ

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep ziyaretlerinde hız kesmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:51
Kaynak: İHA
TAYYAR SAHAYA HIZLI İNDİ

Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı ve doğduğu İslahiye’de ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Tayyar’ı hemşerileri büyük bir coşkuyla karşıladı. Gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu gizlemeyen Tayyar, “Hasret giderdik. Muhabbet ettik. Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi.

Ak Parti’nin en üst karar organı MKYK’ya girerek, siyasete yeniden dönüş yapan Şamil Tayyar, seçim bölgesi Gaziantep’te parti teşkilatları ile bir araya gelerek, sahaya hızlı bir giriş yaptı. Dün Araban, Yavuzeli, Nizip ve Karkamış ilçelerini ziyaret eden Tayyar, bugün de Nurdağı ve baba ocağı olan İslahiye’ye çıkarma yaptı. Tayyar, vatandaşlar ve esnaf ile de bir araya geldi. Tayyar, “’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Büyük Türkiye için sahadayız, çalışıyoruz. 2023 seçimleri için çok daha fazla çalışacağız. Doğup büyüdüğümüz topraklar, İslahiye bir başkaydı” mesajını verdi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTILAR

Şamil Tayyar, dünkü ziyaretlerine Nurdağı’nda başladı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa İzol, Mustafa Kılıç ve Ertuğrul Teymur’un da eşlik ettiği ziyaretlerde Tayyar, pandemi şartlarına uygun düzenlenen toplantıda partilileri ile fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Tayyar, gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

ÖZLEM GİDERDİLER

Şamil Tayyar, Nurdağı ziyaretine ilişkin “Bugün ilk durağımız Nurdağı’ydı. Belediye Başkanımız Ökkeş Kavak, ve İlçe Başkanımız Ramazan Analık salgın şartlarına uygun, açık havada ağırladılar. Çok şıktı. Özlemişiz. Dertleştik. Yeni dönemi konuştuk. Birlikte nice yıllara” dedi.

MİTİNG HAVASI GİBİ

Şamil Tayyar’ın bir sonraki durağı doğup büyüdüğü İslahiye oldu. Milletvekilliği döneminde İslahiye’ye çağ atlatan hizmetler götüren Tayyar, hem partililerinin hem de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açık alanda partilileri ile bir araya gelen Tayyar’ın toplantısı miting havasında geçti. Vatandaşların fotoğraf isteğini kırmayan Tayyar, esnafın sıkıntılarını da dinledi.

ŞAHİBEY VE ŞEHİTKAMİL'İ UNUTMADI

Şamil Tayyar, İslahiye ziyaretinin ardından Şahinbey ve Şehitkamil İlçe teşkilatlarına da uğradı. Burada da teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Tayyar, Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke’de faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Şehitkamil İlçe Başkanlığı’nda da Başkan Mehmet Yılmaz ve partililerle buluşan Tayyar, “Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.