Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tedavi çözümleri masaya yatırıldı

Alcon Innovative Technology Summit toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:23
Kaynak: İHA
Tedavi çözümleri masaya yatırıldı

23 konuşmacının yer aldığı organizasyonda Gaziantep’ten Göznuru Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Cem Öztürkmen, “Karşılaştırmalarla Multifokaller ve Trifokaller” konulu sunumunu yaptı.

İnsanların görüşünü iyileştirme ve yaşam kalitelerini geliştirmek için yeni yollar keşfetmek amacıyla 20’yi aşkın ülkeden yaklaşık 400 uluslararası katılımcıyla gerçekleşen toplantı Conrad İstanbul Bosphorus otelinde yapıldı.

Presbiyopi Düzeltici GİL’ler, Katarakt ve Astigmat Yönetimi, İleri Teknoloji Cihazlarla Katarakt Cerrahisi, Teknolojik Gelişmelerin Sağlık Ekonomisi Üzerindeki Olumlu Yansımaları ve Vaka Sunumları gibi konuların ele alındığı toplantıya katılan Göznuru Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Cem Öztürkmen, “Karşılaştırmalarla Multifokaller ve Trifokaller” konusu hakkında bilgi birikimini katılımcılarla paylaştı. 2 gün süren toplantıda akıllı mercekler konusunda bilgi veren Öztürkmen, “Multifokal mercekler uzak ve yakın görüş sağlar. Akıllı mercek ( Trifokal) yerleştirilirse hasta uzak yakın ve orta mesafeleri gözlüksüz olarak görebilir. Ayrıca akıllı mercekler gözlük ve kontakt lens kullanmayan ya da kullanmak istemeyen miyop hipermetrop ve astigmatı olan hastalara da uygulanır” diye konuştu. Öztürkmen, ayrıca, akıllı mercek uygulamasının nasıl ve kimlere yapıldığı konusunda da bilgiler verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.