Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tek derdimiz vatan”

Beydilli Oğuz Boyları Federasyonu, Elbeyliler Derneği ve Türkmen Dernekleri, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakını destekleme kararı aldı. Derneği ziyaret eden MHP Milletvekili adayı Ejder Demir, “Tek derdimiz vatanın ve milletin bekası” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:34
Kaynak: İHA
“Tek derdimiz vatan”

24 Haziran seçimleri öncesi, Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli bir destek haberi geldi. Gaziantep’te binlerce üyesi bulunan Beydilli Oğuz Boyları Federasyonu, Elbeyliler Derneği ve Türkmen Dernekleri, seçimler için kararını açıkladı. Çok sayıda aşireti bünyesinde barından dernekler, seçimde Cumhur İttifakını destekleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Ejder Demir, ekibiyle birlikte Beydilli Oğuz Boyları Federasyonu Başkanı Faik Akyılmaz ve Türkmen derneklerini ziyaret etti. 60. Yıl Mahallesi’ndeki dernek binasında yapılan ziyarette, Elbeyliler Derneği ve Türkmen Dernekleri yönetimleri de hazır bulundu.

Beydilli Oğuz Boyları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik Akyılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep’te binlerce üyesi bulunan dernekler olarak, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını açıkladı. Akyılmaz, Türkiye’nin yedi düvele karşı yeniden bağımsızlık ve ayakta kalma, var olma mücadelesi verdiğini belirterek, “Bu zor süreçte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dimdik bir duruş ortaya koyarak, bağımsızlık mücadelesinde çok önemli adım atmışlardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim canımız, Bahçeli’de güvencemiz, teminatımızdır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın yanında yer alıp, bu ülkenin karşısındaki herkese gereken cevabı vereceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, hem Gaziantep, hem de ülke genelinde, devletçi ve milliyetçi politikalarından asla taviz vermediğini vurgulayan Akyılmaz, “MHP, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, önce ülkem sonra partim diyerek, vatanseverliğini ortaya koymuştur. Gönül isterdi ki, diğer siyasi partilerde, önce ülkem diyebilsin. Ama demediler, diyemediler. Millet, 24 Haziran’da bunu diyemeyenlere cevabı sandıkta verecek” diye konuştu.

MHP Milletvekili adayı Ejder Demir ise, partilerine ve kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. Demir, “Gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz. Vatan hainlerine karşı, vatanını sevenleri halkımız kucaklıyor. Bu ilgi, bizi fazlasıyla memnun ediyor. Şunu iyi bilin. Şanlı Türk bayrağı hep dalgalanacak. Bu millet ilelebet yaşayacak. Bu devlet, hak ettiği yere gelecek. Dış güçler ve terör örgütleri, parçalanmış, bölünmüş bir Türkiye hayal ede dursun, MHP oldukça, bu fırsatı onlara hiç bir zaman vermeyeceğiz. Biz bu ülke için cefa da çekeriz, sıkıntıya da gireriz. Ama, asla vatanımızın, toprağımızın, milletimizin yanından ayrılmayız. Bizim için, söz konusu vatansa, gerisi teferruattır. Tek derdimiz vatanın ve milletin bekasıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.