Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekstilkent esnafına müjde

Şahinbey Belediyesi tarafından triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine yapılan 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımı tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 04:56
Kaynak: İHA
Tekstilkent esnafına müjde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun öncülüğünde yaptırılan önemli projelerin biri daha hizmete giriyor. Şahinbey İlçesi'nin gelişen mahallerinden olan Tekstilkent Mahallesi için Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve üstü meydan olarak kullanılacak olan 3 katlı otopark çalışması inşaatı tamamlandı.

GAZİANTEP EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Tekstilkent Mahallesinin önemli ihtiyaçlarından olan otopark inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Gaziantep'teki bütün penyeciler ve trikotajcıların üretim merkezi olacak olan Tekstilkent Mahallemiz hızla gelişiyor. Biz de bu yapılaşmaya uygun olarak, bu mahallemizde gerekli çalışmaları yaptık. Aynı zamanda bu bölgede ihtiyaç duyulan ve 13 bin 395 m2 alan üzerine kurulan 3 katlı otopark inşaatımızda tamamlandı. Otoparkın üstü de buraya yapılan caminin meydanı olacak. Amacımız bu mahallemizi her yönüyle geliştirmek. Gaziantep'in ticaretine, ekonomisine ve esnafına ciddi bir katkı sağlamak istiyoruz." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.