Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekstilkent'e asfalt

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, Tekstilkent Mahallesi'nde asfalt dökme çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 11:52
Kaynak: İHA
Tekstilkent'e asfalt

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşların tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor. Her geçen gün büyüyen Şahinbey ilçesinde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken, Güneykent ve Tekstilkent Mahallelerinde asfalt kaplama, Cumhuriyet, Yukarıbayır ve Türktepe Mahalleleri'nde ise asfalt yama çalışmaları yapılıyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe genelinde ihtiyaç duyulan her bölgede asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ihtiyacı olan her bölgeye, ekiplerimiz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Tekstilkent ve Güneykent Mahallelerimizde asfalt kaplama Cumhuriyet, Yukarıbayır ve Türktepe Mahallelerimizde ise yama çalışmaları yapılıyor. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

ESNAFTAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Tekstilkent Mahallesi esnafı Şahinbey Belediyesi çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu, bizlere cami ve otopark yaptı. Şimdide yıpranmış olan yollarımıza asfalt çalışması yapıyor. Kendisinin çalışmalarından memnunuz. Ekibine ve kendisine teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.