Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teleferikte nikah

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Parkı'nda teleferik görevlisi olarak çalışan Bilal Nadir Koç ve müstakbel eşi Melike Koç'un nikâhlarını teleferikte kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 17:36
Kaynak: İHA
Teleferikte nikah

Şahinbey Parkı'ndaki teleferikte görev yapan Bilal Nadir Koç, nikâhını her gün yüzlerce insanı bindirdiği teleferikte gerçekleştirdi. Çiftin teleferikteki nikahını, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken, şahitliklerini ise Şahinbey Belediyesi Katılım A.Ş Genel Müdürü Adem Erkan ve İnsan Kaynakları Müdürü İsrafil Kesici yaptı.

İLK DEFA TELEFERİKTE NİKÂH KIYDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 yıllık belediye başkanlığında ve ilk kez teleferikte nikâh kıydığını belirterek, "Teleferikte görev yapan Bilal Nadir Koç kardeşimiz nikâhını teleferikte kıymak istediğini beyan edince bizde olur dedik ve Melike hanım ile birlikte nikâhını kıydık. Bu nikâh bizim içinde bir ilk oldu. Ben genç çiftlerimize mutluluklar diliyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN EN FAZLA NİKÂH KIYAN BELEDİYESİ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'de en fazla nikâh kıyan belediye unvanına sahip olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak en fazla nikah kıyan ve en fazla doğumun gerçekleştiği belediyeyiz. 2018 yılını bitirmemize sayılı günler kala 7.100 nikah akdi gerçekleştirdik. Şuanda Türkiye'de birinciyiz. İnşallah bu rakamı ay sonuna kadar 7.500'e tamamlamış olacağız" dedi.

MÜDÜRÜMÜZÜN FİKRİYDİ

Damat Bilal Nadir Koç, fikrin İnsan Kaynakları Müdürü İsrafil Kesici 'den çıktığını belirterek, "Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na ve müdürlerimize çok teşekkür ederim. Böyle bir düğün yapma fikri İnsan Kaynakları Müdürümüz İsrafil Kesici'den çıktı. Kendi düğününde hayal ettiği şeyi bizimle paylaştı. Bizim de hoşumuza gitti. Müdürlerimiz de onaylayınca böyle bir şeyi hayata geçirdik. Çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Gelin Melike Koç, heyecanlı olduğunu belirterek "Çok Mutluyum ve çok heyecanlıyım. Nikâhımızı Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu kıydığı için çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim" dedi.

GELİN ARABASI YERİNE TELEFERİK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından nikâhları kıyılan Bilal Nadir Koç, ve Melike Koç, daha sonra gelin arabasıyla tur atmak yerine, teleferikle Şahinbey Parkı üzerinde tur atarak Şahinbey Parkı manzarasını izlediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.