Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temiz bir Şahinbey için ödüllendiriyoruz

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi iş yeri ve evlerinin önünü temizleyen ve temizlik konusunda duyarlı olan vatandaşları ödüllendirerek hediyeler veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:01
Kaynak: İHA
Temiz bir Şahinbey için ödüllendiriyoruz

Şahinbey İlçesi'ndeki vatandaşların yaşanılabilir bir ortama sahip olabilmeleri için 7/24 sahada dolaşıp bölgeyi kontrol eden Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik konusunda duyarlı vatandaşları ödüllendiriyor. Daha temiz bir Şahinbey için en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu her fırsatta vatandaşa çeşitli projeler ile anlatan temizlik işleri ekipleri, temizlik konusunda iş yerinin veya evinin önünü temizleyen duyarlı vatandaşlara içinde sıvı sabun, önlük, not defteri, 'Bayat Ekmekle Yemek Pasta ve Tatlı Tarifleri' adlı kitapların bulunduğu hediye çantası veriyor.

GELENEKLERİMİZİ CANLANDIRIYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen çalışmalarla unutulmuş geleneklerin yeniden canlandırıldığını belirterek; "Belediyemizden ödül alan vatandaşlarımızın sayısının giderek arttığını görmek kaybolmuş olan ''Her Sabah Evinin veya İş Yerinin Önünü Süpürme'' geleneğini tekrar canlandırmış bulunmaktayız. Eskiden annelerimiz sabah kalkar evinin önüne su serper ardından da süpürürdü. Bu sayede sokak tertemiz olur, sokak eşrafı muhabbetler ederdi. Böylelikle temizlik konusunda daha duyarlı ve mahallesine sahip çıkıp, temizleyen bir toplum olmayı başarmış olacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.