Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörün dini, ırkı ve milliyeti olmaz

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 02:44
Kaynak: İHA
Terörün dini, ırkı ve milliyeti olmaz

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Gaziantep'te 16 Ekim Pazar günü DEAŞ'lı 2 teröristin kendini patlatmasıyla meydana gelen olayda şehit olan 3 polis memurunu Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar dileyerek, terör örgütlerine karşı en büyük gücün birlik, beraberlik olduğunu söyledi.

 

Başkan İşsever, terörün ve terör örgütlerinin her zaman karşısında olduklarını ifade ederek, Gaziantep'i kana bulamaya çalışanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenleri şiddet ve lanetle kınıyoruz" dedi.

Güvenliği engellemeyi, masum insanları korkutmayı ve öldürmeyi amaçlayan terör eylemlerinin birlik ve beraberlikle bitirileceğini ifade eden Mesut İşsever, Gaziantep'i kana bulamaya çalışanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenleri şiddet ve lanetle kınıyoruz. Terörün dini, ırkı ve milliyeti olmaz, olamaz. Bu eylemi gerçekleştirenlerin de insanlıkla alakası yoktur. Dini duyguları kullanarak eylem yapan bu teröristlerin dinle de alakası yoktur. Dini emellerine alet edenlerin hem bu dünya da hem de ahiren en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyoruz" dedi.

İşsever, Gaziantep'te son yaşanan hücre evi operasyonlarının ardından tüm kesimleri kentte sahip çıkmaya davet ederek, "Biz STK'lar da bu mücadelelere destek olmalı, birlik ve bütünlüğümüzü korumalı ve kentimizde bu terör gruplarının barınmasına asla müsaade etmemeliyiz. Kentimizin huzur ve güvenliği için Gaziantep Valimizin ve Emniyet teşkilatımızın ortak çalışmaları neticesinde şehrimizde oluşacak çok büyük bir faciayı önlemişlerdir. Bu başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine minnettarız" dedi.

Geçmişte kurtuluş savaşının meşalesini yakan ve düşmana karşı eşsiz bir direniş gösteren Gaziantep halkının DAEŞ ve benzeri terör gruplarına asla boyun eğmeyeceğine dikkat çeken İşsever, yaşanan hain saldırıyı ve terörü bir kez daha lanetlediklerini ifade ederek, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Hiç kimse terörist faaliyetlerle hain amaçlarına ulaşamaz. Şehrimizin huzuru ve güvenliği uğruna şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.