Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 22:06
Kaynak: İHA
Terörün her türlüsünü lanetliyoruz

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken 20 Temmuz 2016 tarihinde Gaziantep´teki bir düğünde meydana gelen bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek: "Masum canlarımıza acımasızca kıyan, terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken terör saldırısı ile ilgili şunları söyledi: "15 Temmuz tarihi sonrasında Ülkemizin bir olduğu Milli Ruh, hainler tarafından vahşi bir şekilde provoke edilmeye çalışılmaktadır. Hiçbir şiddet olayı bu milli ruhu bozamayacaktır. Bizler, hunharca yapılan bu saldırılar karşısında daha güçlü olmalı; birbirimize ve ülkemize daha çok sahip çıkmalıyız. Bu saldırı, tüm Dünyanın kınadığı barbarca bir eylemdir. İnanıyorum ki; ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenler hak ettikleri cezayı bulacak, devletimiz bu saldırının arkasındaki güç veya güç odaklarını ortaya çıkararak gereken cezayı verecektir" dedi.

Köken, konuşmasını tamamlarken : "Bizler birlik ve beraberliğimizi kaybetmemeli; bilakis daha da çok kenetlenmeliyiz. Organize Sanayi Bölgemiz adına, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.