Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİRYAKİOĞLU, CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94'üncü yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:34
Kaynak: İHA
TİRYAKİOĞLU, CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

GTB Başkanı Tiryakioğlu, yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık ve bölünmez bütünlüğünün en önemli simgesi olan Cumhuriyeti korumanın bu topraklarda yaşayan tüm fertlerin müşterek görevi olduğunu ifade etti.

600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinden yeşeren genç Cumhuriyetimizin, atalarımızın canları uğruna milletimize bıraktığı ulusal bir değer olduğuna vurgu yapan Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94'üncü yıl dönümünü ilk günkü heyecan, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz. Asırlar boyu hiçbir zaman boyunduruk altına girmeyen ve bağımsızlık uğruna şehadete yürümekten çekinmeyen aziz milletimiz 94 yıl önce ilk olarak kurtuluşa, ardından da Cumhuriyete uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır. Bugün Cumhuriyetin sağladığı kazanımlar sayesinde ülkemiz birçok ülkenin model aldığı, tüm dünyadaki mazlumların umut kaynağı olmuştur. 94 yıldır milli egemenliğini hiçbir iç ve dış mihraka gasp ettirmeyen, bu yolda kurtuluş savaşındaki azim ve ruhla yürüyen aziz milletimiz, 15 Temmuz tarihinde de darbecilere karşı meydanlara inerek dünya tarihinde emsali görülmemiş bir mücadele örneği göstermiştir. Bu nedenle şehitlerimizin emaneti, milletimizin ortak eseri Cumhuriyetimize sahip çıkmak, gerektiğinde mücadele etmek ve fedakârlık göstermek hepimizin en asli görevidir. Bu vesileyle, bize bugünlerimizi аrmаğаn eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. "

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.