Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm yaptırımları reddediyoruz”

Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tiryaki, ABD tarafından uygulanan yaptırımları reddettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 00:34
Kaynak: İHA
“Tüm yaptırımları reddediyoruz”

“Ülkemiz ABD merkezli bir ekonomik saldırı altındadır” diyen USİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tiryaki, “ABD'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletine karşı başlattığı tüm ekonomik yaptırımları reddediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletiyle, tıpkı Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi bu saldırıları el birliğiyle bertaraf edecektir” şeklinde konuştu.

Ayhan Tiryaki, şöyle devam etti: “Bağımsızlığımız, bütünlüğümüz ve güçlü bir ekonomi için her zaman söylediğimiz gibi, üretim ekonomisine yönelmeli ve Yerli Malı kullanımı yaşam biçimimiz haline getirilmelidir. Üreten, teknolojisini geliştiren, tarımını ilerleten, yerli ürünlerini ve markalarını koruyan, kendi kendine yeten, sermayesi başka ülkelere kaçmayan bir ekonomi ile başta ABD merkezli ekonomik saldırılara milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliği ile karşı duracağımızı tüm dünyaya bildiririz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.