Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuncel, gençlerle buluştu

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:05
Kaynak: İHA
Tuncel, gençlerle buluştu

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililerle bir araya gelen Tuncel, gençlik örgütüyle verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Gençliğin işe, eğitime ve geleceğe dair umuda ihtiyacı olduğunu vurgulayan Tuncel, başkan olması durumunda hayata geçireceği projelerde gençlere öncelik vereceğini söyledi.

KOORDİNASYON MERKEZİ TIKLIM TIKLIM

İncilipınar Mahallesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezini bir an olsun boş bırakmayan seçmenlerden Tuncel’e yoğun ilgi. Şehitkamil seçmeninin umudu olan Tuncel, Cumartesi akşamı genç seçmenlerin sorularını yanıtlayarak onlara başkan olması durumunda hayata geçireceği vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

EĞİTİM, İŞ VE GELECEK VAADEDİYORUZ

Gaziantep’in gençlerinin ülke ortalamasının altında bir hayat sürdüğüne değinen Tuncel madde bağımlılığı konusunda da çok dertli olduklarını kaydetti. Tuncel: “Kentimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizi madde bağımlılığı batağından kurtarmak istiyoruz. Gençlerimize eğitim, iş ve gelecek vaat ediyoruz” dedi. Salondan büyük alkış alan Tuncel, Gaziantep’in eğitim sıralamasının da kent adına utanç verici olduğunu ifade ederek, Şehitkamil’den başlayarak kent eğitiminde çıtayı yukarı taşıyacaklarını vurguladı.

DEMOKRASİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

Rantçı değil, halkçı belediyeyi inşa edeceklerinin altını çizen Tuncel:” 1 Nisan sabahı Şehitkamil Belediyesinin burçlarına demokrasi bayrağını dikebilmek için tüm gençlerin örgütlü çalışmasına ihtiyacımız var. Hesap verebilir bir belediye olacağımızın sözünü hepinizin huzurunda bir kere daha veriyorum ve sizden destek bekliyorum” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Can Kadaş ve önceki dönem başkanı Erkan Korkmaz’ın da konuşmalar yaptığı toplantı sonrası katılımcılar Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Nesrin Tuncel ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.