Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk futboluna değer katıyoruz

Süper Lig’in 13. Haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçını kazanacaklarına olan inancını yineleyen Mehmet Büyükekşi, takımın göstermiş olduğu performansın Gaziantep şehri adına gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:52
Kaynak: İHA
Türk futboluna değer katıyoruz

Türk futboluna değer kattıklarını ifade eden Büyükekşi, süper ligin 13’üncü haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe’’ye saygı duyduklarını belirtti. İyi gidişatlarını bu hafta da sürdürmek istediklerini söyleyen Başkan Büyükekşi, teknik direktör Marius Sumudica’dan ise memnun olduklarını dile getirdi.

“PERFORMANSIMIZ ALKIŞI HAK EDİYOR”

Gaziantep Futbol Kulübünün, ligde ve kupada emin adımlarla yoluna devam ettiğini ve bundan dolayı büyük sevinç duyduklarını dile getiren Mehmet Büyükekşi, “Takımımız sezona gerçekten çok iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonun son sekiz karşılaşmasını kaybetmeyen bir takım olarak özgüvenli bir sezon başlangıcı yaptık. Ligin ilk haftasında istenmeyen mağlubiyet almamıza rağmen, sonrasında takımımız ayağa kalkmasını bildi. Son oynadığımız Medipol Başakşehir karşılaşmasında gösterilen mücadele ve alınan üç puan tüm Türkiye’ye nasıl bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Türkiye Kupası’nda da Kocaelispor karşısında, tecrübemiz ve kalitemizin de katkısıyla son 16 takım arasına kalmayı başardık. Ligde ve kupada yoluna emin adımlarla giden bir performans sergiliyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü olarak, Türk Futboluna değer katıyoruz ve bu performansımız taraflı tarafsız herkesin alkışını hak ediyor” dedi.

“FENERBAHÇE’YE SAYGI DUYUYORUZ”

Süper Lig’in 13. Haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, “Fenerbahçe Türk Futbolunun en önemli markalarından birisi. Her zaman şampiyonluğa oynayacak bir seviyedeler ve onlara büyük saygımız bulunuyor. Ligdeki tüm camialar gibi onları da dost camia olarak görüyoruz. Bu sezonda ciddi bir kadro planlamasıyla, çok daha güçlü bir rakip olarak karşımızda olacaklar. Elbette biz de çok güçlü ve neler yapabileceğini göstermiş bir takımız. Rakibimizin gücüne ve tarihine saygı duyuyoruz ancak galibiyet için her zaman olduğu gibi mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız tribünde olamayacaklar belki ama dualarıyla yanımızda hissedeceğiz. Karşılaşmanın sonunda Gaziantep şehrini bir kez daha sevindirmenin gururunu yaşamak istiyoruz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI SEVİNDİRMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Fenerbahçe’nin son maçta yaşadığı puan kaybının, bu karşılaşmayı daha da önemli hale getirdiğini vurgulayan Mehmet Büyükekşi, “Rakibimiz, şampiyonluk hedefiyle sezon başında ciddi bir yapılanma içerisine girdi. Belki geçtiğimiz hafta kendi sahalarında aldıkları yenilgiyle, bu maçta konsantrasyon olarak daha da üst seviyede olacaklardır. Onlara saygımız bulunuyor ancak biz de iyi bir takımız. Ligde 18 Ocak 2020 tarihinden bu yana evimizde mağlup olmuyoruz ve bu istatistik bizim açımızdan çok önemli. Futbolcularımız olsun, teknik heyetimiz olsun bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilmek adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını biliyoruz. Son 21 resmi karşılaşmada yalnızca bir yenilgi alan bir takımız ve tüm rakiplerimizi mağlup edebilecek bir potansiyele sahibiz. Ancak şartlar ne olursa olsun ilk temennim karşılaşmanın dostça bir atmosferde geçmesi yönündedir. İyi bir kadromuz var ve takımdaki tüm futbolcularımız kulübümüz adına mücadele etmekten mutluluk duyuyorlar. İyi gidişatımızı Fenerbahçe karşısında da sürdürerek, şehrimizi ve taraftarlarımızı sevindirmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

“SUMUDICA İLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Teknik Direktör Marius Sumudica’nın her zaman heyecanlı ve futbolu yaşayan bir teknik adam olduğunun altını çizen Başkan Mehmet Büyükekşi, “Marius Sumudica, futbolu yaşayan ve tüm futbolcularımızın da büyük saygısını kazanmış, kendini kanıtlamış bir teknik direktördür. Zaman zaman hakemler tarafından çok kolay kartlar gösterilmiş olsa da biz istikrarın başarıyı getireceğine her zaman inanarak hareket ettik. Yaklaşık 1.5 yıldır kendisiyle çalışıyoruz ve bu durum özellikle Anadolu kulüpleri için alışagelmişin dışında. Türk futbolunda birkaç maç içerisinde hoca değişiklikleri olabiliyor ancak biz zor günler yaşasak dahi hocamıza hep güvenmeyi seçtik. Kendisiyle yönetim olarak iyi bir ilişkimiz var ve bu da takımımızın göstereceği performanslar adına büyük önem arz ediyor. Fenerbahçe karşılaşmasında da cezasını tamamlayacak ve saha kenarında tüm enerjisiyle yine görevini yapacak. Sumudica ile çalıştığımız için mutluyuz ve bundan sonraki süreçte de kendisinden beklentilerimiz çok yüksek. Yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen tüm fedakarlıkları yapmaya devam edeceğiz ve Gaziantep Futbol Kulübü çok daha güzel yerlere gelecek” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.