Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk: “Gençlere güveniyoruz”

AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Şıh Mehmet Türk, ilçe gençlik kollarının toplantısına katılarak gençlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:09
Kaynak: İHA
Türk: “Gençlere güveniyoruz”

GENÇLER DONANIM SAHİBİ OLMALI

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı olarak atanan Şıh Mehmet Türk, gençlerle yaptığı toplantıda, eğitimin önemine dikkat çekti. Bilinçli ve donanımlı bir gençlik için çalışacaklarını ifade eden Başkan Türk, “Gençlik kollarımız bizim için çok önemli. Çünkü gençliği olmayanın geleceği de olmaz. Gençlerimizin bilinçli olmasını, okumasını ve donanım sahibi olmasını istiyoruz. Bu nedenle de donanımlı bir gençlik yetiştirmek için eğitim faaliyetlerimize önem vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MİLLETİN GÖNLÜNÜ KAZANMALIYIZ

AK Partili gençlere her konuda örnek olmaları gerektiğini ifade eden İlçe Başkanı Şıh Mehmet Türk, şöyle devam etti: “AK Parti hükümetleri döneminde gençlerle ilgili çok önemli düzenlemeler yapıldı. Bunlar da partimizin gençliğe verdiği önemi gösteriyor. Sizler gittiğiniz her yerde AK Parti’yi temsil ediyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız her davranış, kullandığınız her kelime çok önemli. Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönüllere girmek gerek. Bunu başarmak zorundayız. Milletin gönlünü kazanmamız gerek. Bu konuda sizlere güveniyoruz.”

BİLİNÇLİ BİR GENÇLİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Oğuzeli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çapan da, toplantıda yaptığı konuşmada, gençlik kollarının faaliyetleri hakkında yeni ilçe başkanı Şıh Mehmet Türk’e bilgi verdi. Çapan, “Gençlik kolları olarak her hafta alanında uzman bir konuğu davet ederek, gençlerimizle söyleşi yapmasını sağlıyoruz. Gençlerimizin güncel, yakın tarihimiz ve ekonomi ile ilgili konularda bilgi sahibi olmaları için bu tür etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Önümüzdeki dönemde farklı sosyal sorumluluk projeleri ile de ilçemize hizmet etmek istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.