Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

U12’de Gaziantep Basketbol şampiyon oldu

Küçük Erkekler U12 Basketbol İl Birinciliğinde, Gaziantep Basketbol takımı şampiyon oldu. Küçük basketbolcular, düzenlenen törenle madalya ve başarı belgelerini aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:12
Kaynak: İHA
U12’de Gaziantep Basketbol şampiyon oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen U12 Ligi'nde namağlup şampiyonluğu kazanan Gaziantep Basketbol takımına kupa verilirken, sporculara ise madalya ve başarı belgesi takdim edildi. TBF İl Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen şampiyonada kırmızı siyahlılar tüm rakiplerini yenme başarısı gösterdi. Karataş Kapalı Spor Salonu'nda sporcu ailelerinin de katıldığı törenle madalyalarını alan basketbolcular büyük coşku yaşadı.

HEDEF BASKETBOLCULAR YETİŞTİRMEK

Gaziantep Basketbol U12 takımı antrenörü Okan Altınbaş, büyük özveri ile yaptıkları çalışmaların karşılığını şampiyon olarak aldıklarını söyledi. Hedeflerinin şampiyonluktan çok, Türk basketboluna yıldız oyuncular yetiştirmek olduğunu belirten Altınbaş, "Gaziantep Basketbol olarak çok iyi bir alt yapı oluşturduk. Tüm kategorilerde sporcularımız var. Buradan Gaziantep ve Türk basketboluna oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Çok iyi bir alt yapımız var. İnşallah elimizden geleni yaparak yeni şampiyonluklar ve iyi sporcular yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Her yaş grubunda ayrı antrenörler eşliğinde antrenmanlar yaptıklarını belirten Altınbaş, "Her yıl seçme yapıyoruz ve yeteneği olan basketbolu seven çocukları basketbolla buluşturuyoruz. Her yaş grubunun ayrı antreman saatleri oluyor. Disiplinli ve verimli çalışmalarla geleceğin basketbolcularını yetiştirmek istiyoruz. Mevcut alt yapımızdan da Türk basketbolund bir yerlere gelecek isimler olduğuna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.