Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Ülkemiz kıymetli bir evladını genç yaşta kaybetti"

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:13
Kaynak: İHA
"Ülkemiz kıymetli bir evladını genç yaşta kaybetti"

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden dolayı derin üzüntü içerisinde olduğunu belirtti.

Bu sabah acı bir haber ile uyandıklarını belirten NTO Başkanı Özyurt şöyle devam etti: "Değerli bir dost, güzel insan İbrahim Çağlar kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Ekonomimizin ve ticari hayatın gelişimine büyük katkıları bulunan ve toplumun sevgisini kazanmış olan çalışkan bir işadamıydı. Genç yaşında başladığı ticari hayatta çalışkanlığı, yenilikçiliği, vizyonerliği ile büyük başarılara imza atmış, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle toplumumuz için önemli bir rol model olmuştur. Ülkemiz iş dünyası tarafından çok sevilen, çok kıymetli üretken bir evladını çok genç yaşta kaybetmiştir. Hayatı boyunca ülkemize yaptığı bu katkılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Değerli dostumuzu son yolculuğuna uğurlamak için yarın cenaze töreninde katılacağım. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine sabır, sevenlerine, İTO üyeleri ve çalışanları başta olmak üzere, Türk iş dünyamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.