Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UMİKK 2019 YILI 3'ÜNCÜ OLAĞAN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Uyuşturucuyla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu (UMİKK) 2019 yılı 3'üncü Olağan Toplantısı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği ve Rahabilitasyon Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:49
Kaynak: İHA
UMİKK 2019 YILI 3'ÜNCÜ OLAĞAN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ başkanlığındaki toplantı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serdar Tolay, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziantep'te bağımlılıkla mücadelede kenti ileri taşıyacak kararların alındığı toplantıda, madde bağımlılığının azaltılması ve madde bağımlılığın önüne geçilebilmesini içeren konu başlıkları masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Tolay, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmaların hayati önem taşıdığını kaydederek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatı doğrultusunda uyuşturucuyla mücadelenin artarak devam edeceğini aktardı.

Vali Yardımcısı Uğur Aladağ ise, uyuşturucuyla mücadelede şehir olarak tek vücut olduklarını söyleyerek, çalışmaların daha da iyiye gideceğinden kuşkusunun olmadığını bildirdi.

Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği Genel Direktörü Dr. Cenk Yancar da bağımlılığa dönük verilen eğitimler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantının ardından kurul üyeleri, Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği ve Rahabilitasyon Merkezi'ndeki spor alanı, taş oyma atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, resim atölyesi ve yüzme havuzunu gezdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.