Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

2018-2019 Akademik Yılında uygulanacak önlemlere ilişkin “Üniversite Güvenlik” toplantısı Vali Ali Yerlikaya başkanlığında yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 19:24
Kaynak: İHA
Üniversite güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen, Sanko Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bayram, Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal ve ilçe kaymakamları katıldı.

Toplantıda Gaziantep’te eğitim veren üniversitelerde huzurlu ve başarılı bir akademik eğitim hizmeti verilebilmesi için alınan güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Toplantıda değerlendirmede bulunan Vali Yerlikaya; üniversitelerimizde güvenliğin en ön planda tutulacağını vurgulayarak her kurum ve kuruluşun yanı sıra her bireyin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.

Vali Yerlikaya “Şehrimizdeki eğitim-öğretim kurumlarımızda öğrencilerimizin güvenliği konusunda elimizdeki istatistiki veriler sevindirici olsa da biz bunu asla yeterli görmüyoruz.

Üniversitelerimizde güvenlik konusunu çok önemsiyoruz ve geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayretinde olacağız.

Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek.

Bu vesileyle 2018-2019 Akademik eğitim yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum“ dedi.

Toplantı alınan tedbirlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.