Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜNVERDİ, BASIN BAYRAMI'NI KUTLADI

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, iletişimin en güçlü araçlarından olan basının, toplumun aynası olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2019 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 22:49
Kaynak: İHA
ÜNVERDİ, BASIN BAYRAMI'NI KUTLADI

Basında sansürün kaldırılışının 111. yıldönümü ve '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, iletişimin en güçlü araçlarından olan basının, toplumun aynası olduğunu söyledi.

Adnan Ünverdi, kamuoyunun gelişen olaylardan haberdar olmasında basının toplumun gören gözü, işiten kulağı olduğunu belirterek, basında sansürün kaldırılmasının, demokrasi kültürünün yerleşmesinde çok önemli yeri olduğunu ifade etti.

Toplumun doğru haber alma ve doğru bilgilenme hakkının basın yoluyla gerçekleştiğini belirten Adnan Ünverdi, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin her alanda gelişmesi ve büyüme sürecinde basınımız önemli bir rol üstlenmektedir. Kamu görevi yapan basınımız demokratik toplumların en önemli kurumlarından birisidir. Dünya'nın küresel bir köy haline geldiği, bilgiye anında ulaşma imkanın olduğu çağımızda doğru bilgiye ulaşmada basınımız çok hassas bir işlevi yerine getirmektedir. Bu duygularla gece-gündüz demeden halkımızın doğru haber alması için çalışan bütün yerel ve ulusal basın mensuplarımızın gayret ve çabalarını takdir ediyor, Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. yıl dönümünü kutluyor, tüm basın camiasına çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.