Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygar Koleji’nde rehberlik günleri

Uygar Koleji Rehberlik Günleri kapsamında okulda, velilere ve öğrencilere yönelik bilgi, eğitim ve eğlence amaçlı etkinlikler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:49
Kaynak: İHA
Uygar Koleji’nde rehberlik günleri

İlk olarak, anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Yoga Eğitmeni Aysuhan Sepin tarafından çocuk yogası etkinliği gerçekleştirildi. İlkokul ve anaokulu öğrencileriyle gerçekleştirilen bir diğer etkinlik ise; Gaziantep Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla eğitici drama canlandırıldı.

Ortaokul öğrencilerine, aynı zamanda okul kurucusu olan İletişim Uzmanı Yılmaz Ovayolu tarafından, ‘’Motivasyon’’ semineri verildi. Yine ortaokul öğrencilerine yönelik Büşra Yıldız tarafından ‘’Nefes Teknikleri’’ eğitimi verildi.

Velilere yönelik olarak; Hasan Kalyoncu Üniversitesinden Dr. Öğrt. Üyesi Batuhan Kurtoğlu tarafından ‘’Anne Baba Tutumları’’ konulu seminer verildi. Ayrıca Uzman Psikolojik Danışman Ramazan Çok tarafından; ‘’Oyunun Hayatımızdaki Yeri ve Gelişen Teknoloji ile Nasıl Baş Edilmesi Gerektiği’’ konulu seminer verildi. Ayrıca Gaziantep Üniversitesinden Doç. Dr. İbrahim Tanrıkulu tarafından ‘’Verimli Ders Çalışmada Aileye Düşen Görevler’’ konulu seminer verildi.

Dışarıdan gelen katılımcıların katkılarının yanı sıra okul rehber öğretmenleri tarafından, her sınıfa girilerek duygu tanıma oyunları oynatıldı. Çeşitli rehberlik etkinlikleri dolayısıyla veliler ve öğrencilerle keyifli ve bilgi dolu vakit geçirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.