Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 25 Aralık Polis Merkez Amirliği Uyuşturucu ile Mücadele Ekipleri tarafından bir iş yerine yapılan operasyonda 2 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 17:50
Kaynak: İHA
Uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Uyuşturucu ile mücadele ekipleri, Şahinbey İlçesi, Yavuzlar Mahallesinde bulunan H.A. isimli şahsa ait işyerine operasyon düzenledi. Gizli bölmelere saklı vaziyette 1 adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi, 2.50 gram metanfetamin uyuşturucu maddesi, 18 adet captagon uyuşturucu hap, 1 adet tabanca, 5 adet tabanca mermisi, 1 adet kalaşnikof uzun namlulu silah ve bu silaha ait olan toplam 15 adet mermi, işyerinde bulunan Y.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Ayrıca, kimliğini yanında bulunmayan Y.G. isimli şahsın yapılan parmak izi kimlik tespitinde şahsın "Uyuşturucu Ticareti ile Çocuk Kaçırma" suçundan arandığı da tespit edildi.

Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan İş yeri sahibi H.A ile uyuşturucu taciri Y.G isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.