Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül, Ayakkabı Test Laboratuvarı’nı gezdi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından projelendirilen Ayakkabı Test Laboratuvarı'nı gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 11:09
Kaynak: İHA
Vali Gül, Ayakkabı Test Laboratuvarı’nı gezdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İpekyolu Kalkınma Ajansı ortaklığında tamamlanan laboratuvarda gerçekleştirilen işlemleri aşama aşama yerinde inceleyen Gül, Gaziantep’e böyle bir laboratuvarın kazandırılmasının şehrin sanayisi için son derece önemli olduğunu kaydederek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren uygulama atölyelerini de gezen Gül, şehrin birlikte iş yapma kültürünün üniversite-sanayi işbirliğini içeren projelerde de başarılı bir şekilde görüldüğünü belirtti.

Ar-Ge çalışmaları için de önemli bir kaynak özelliği taşıyacak olan merkez ile Gaziantepli ayakkabıcılar, ürünlerini test için İstanbul'a göndermek zorunda kalmayacaklar.

Gül’e ziyaretinde Meslek Yüksekokulu Müdürü Necip Fazıl Yılmaz, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.