Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül, “Bizler sizlerin ailesiyiz”

Gaziantep Valisi Davut Gül, iftarını, Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda yatılı kalan kız öğrencilerle yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:50
Kaynak: İHA
Vali Gül, “Bizler sizlerin ailesiyiz”

Sıraya girerek yemeğini kendisi alan Vali Gül, öğrencilerle sohbet etti. Yemeğin ardından öğrencilere seslenen Gül zaman zaman pansiyon ve yurtları gezdiğini dile getirerek “Bugün de sizlerle iftar yapalım, Ramazanın bereketini beraber paylaşalım istedik. Ailenizden uzaksınız ama buradaki idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, bizler sizlerin abileri, ailesiyiz. Kapımız sizlere yirmi dört saat açık. Bir sıkıntınız olduğunda devamlı kapısını çalacağınız bir yer olduğunu bilin” dedi.

Öğrencilerin devlete emanet olduğunu vurgulayan Vali Gül, “Ailelerimizin gözü arkada kalmasın. Hiç şüphesiz bizler burada devletin şefkat eli olarak onların yanındayız. Öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde alarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Ara ara ziyaretlerimize devam edecek öğrencilerimizle kaldıkları yurtlarda, pansiyonlarda iftarımızı birlikte açacağız. Biz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve tüm eğitim gönüllülerimiz ile büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, öğrencilerden pansiyon ve eğitimle ilgili taleplerini dinleyerek yakından ilgilendi.

Vali Gül, daha öncesinde de KYK Ümmügülsüm Kız Yurdu ve Vehbi Dinçerler Fen Lisesi pansiyonunda yatılı kalan öğrenciler, İl Jandarma Komutanlığında görev yapan askerler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polisler ve Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile iftar yapmıştı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.