Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül, kamu personeliyle bayramlaştı

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı öncesi kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personel ile bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:51
Kaynak: İHA
Vali Gül, kamu personeliyle bayramlaştı

Valilik fuaye alanında 5.Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekillerinin katılımları ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında yolculuğa çıkacak vatandaşları uyaran Gül, trafik kurallarına riayet etmeleri ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda ricada bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önderliğinde başlatılan “Kemerin Ses Getirsin” kampanyası hakkında da bilgi veren Gül, “Kurallara uyduğumuz sürece sevdiklerimize de ulaşmış oluruz. Sevdiklerimizle kavuşmamız yarım kalmasın. Sizlerin de emniyet kemeri ses getirsin” diyerek kampanyaya destek istedi.

Bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların ortadan kalktığı günler olduğunu vurgulayan Gül, “Saflarımızı sıklaştıralım, birbirimizi daha çok sevelim, sayalım” dedi.

Konuşma sonrasında Gül, protokol üyeleri ile birlikte kurum müdürleri nezdinde tüm personelin bayramını kutlayarak sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.