Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül; “Kayıt dışı çalışan yerleri tespit edeceğiz”

Göçmen Esnafların Denetlenmesini Planlama toplantısı Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Gül, kayıt dışı çalışan yerlerin tespit edilerek gerekli yasal sürecin uygulanacağını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 05:20
Kaynak: İHA
Vali Gül; “Kayıt dışı çalışan yerleri tespit edeceğiz”

Valilik Atatürk Salonu’nda yapılan toplantı, belediyeler, kamu kurum kuruluş temsilcileri ile esnaf, sanayi ve ticaret odaları temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Esnaf, Sanayi ve Ticaret Odalarına kayıtlı işyerlerinin ziyaret edilerek vergi, SGK, maliye, çalışan olmak üzere her şeyin kayıt altına alınacağını dile getiren Vali Gül, yasal süreçleri yerine getirmeleri için bir ekip oluşturularak yol gösterilmesi talimatını verdi.

Vali Gül; “Yerli ve yabancı kayıt dışı çalışan tüm iş yerlerini tespit edeceğiz. Belirli bir süre vereceğiz. Bu süre zarfında yasal işlemlerini gerçekleştirmeyen iş yerlerini kapatacağız. Yine aynı şekilde sigortasız işçi çalıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Amacımız vatandaşımıza zorluk çıkarmak değil uyulması gereken kurallara herkesin riayet etmesini sağlamaktır” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.