Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül ve Başkan Şahin minikleri yalnız bırakmadı

2018-2019 eğitim öğretim yılı sonuna gelinirken bir çok okulda olduğu gibi Gaziantep'in Şehitkamil İlçesinde bulunan Empati İlkokulu öğrencileri de kep attı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 08:34
Kaynak: İHA
Vali Gül ve Başkan Şahin minikleri yalnız bırakmadı

Kep töreninde minik öğrencileri yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin mezun olan öğrencileri kutlayarak başarılar dilediler.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yer alan Empati İlkokulunda düzenlenen kep törenine katılan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin minik öğrencileri yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular. Empati İlkokulu 4-F sınıfının mezuniyet töreninde öğrenciler öğretmenleri Suna Dağ'ın rehberliğinde hazırladıkları gösterilerle büyük ilgi gördü. Tören öncesi Empati İlkokulunun 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca elde ettiği başarılar hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Evran Alper Gürler bu yıl mezun olarak ortaokula geçen öğrencilere başarılar diledi. Etkinlik kapsamında öğrencilerin halkoyunları gösterilerinin yanı sıra sahneledikleri tiyatro ve okula başladıkları ilk günden bu güne okulda yaşadıkları olayları anlatan belgeselin andından cübbe giyerek, keplerini attılar. Mezun öğrencileri kutlayan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin öğrencilere bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar dilediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.