Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YAVUZELİ ZİYARETİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Yavuzeli ilçesinde bir takım incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 14:45
Kaynak: İHA
VALİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YAVUZELİ ZİYARETİ

Gül ve Şahin Yapımı tamamlanan yüzme havuzu ile yapımı devam eden hastane inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretleri kapsamında Yavuzeli’nde oluşturulan zeytin ve lavanta ormanı için fidan dikme etkinliğine katılan Gül ve Şahin, YeşilAntep projesi ile Gaziantep’i yeşillendirmeye kararlı olduklarını dile getirdiler.

MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU YARINLAR

Yavuzeli Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘Mutlu Çocuklar Mutlu Yarınlar’ projesi kapsamında düzenlenen ödül törenin katılan Gül ve Şahin, başarılı öğrencilere bisiklet ve kitap hediye ettiler. Gül, burada projenin hem ‘Spor Şehri Gaziantep’ hem de ‘Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor’ projelerine, dolayısıyla da çocuklarını gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

MUHTARLAR TOPLANTISI

Yavuzeli ilçesinde muhtarlarla da bir araya gelen Vali Gül ve Başkan Şahin maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi noktasında muhtarlara büyük sorumluluk düştüğünü ifade ettiler.

Gül, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ve ilçe özelinde yürütülen çalışmalardan bahsederek Gaziantep Modeli ile 15 günde 15 milyon maske üretildiğini ve en ücra köşelere kadar maskelerin ulaştırıldığını belirtti. İlçeye kazandırılan yüzme havuzunun önemli bir hizmet olduğuna değinen Gül, Gaziantep’in bütün ilçelerine havuz yapıldı. Türkiye’de bütün ilçelerinde havuz olan başka şehir yoktur. Gençlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların ruhen bedenen sağlıklı olması için spor yapması, sosyal faaliyetleri gerçekleştirmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Yavuzeli’nin cazibe merkezi haline getirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığına değinen Gül, Rumkale’ye yapılacak cam teras hakkında bilgi vererek ilçenin gelişimi için herkese görev düştüğüne işaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, ilçede yürütülen ve yapımı devam eden çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.