Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ GÜL’DEN GAZİŞEHİR'E TAM DESTEK

Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2018 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:56
Kaynak: İHA
VALİ GÜL’DEN GAZİŞEHİR'E TAM DESTEK

Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Gazişehir’in başarısıyla gurur duyduklarını belirten Gül, “Sizler engelli değil, Gazişehir’in güllerisiniz” dedi.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Genel Menajer Ramazan Taşkın ve Antrenör Muharrem Karakafa öncülüğünde Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi, takımın forması ile imzalı basketbol topu hediye etti.

Takımın durumu hakkında Gaziantep Valisi Davut Gül’e bilgi veren Genel Menajer Ramazan Taşkın, “Onursal Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ve Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Sayın Adil Konukoğlu ile kulüp yöneticileri tarafından desteklenen Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız, üç yıldır mücadele ettiği Süper Lig’de elde başarılarla adından övgüyle söz ettirdi. Bu sezon Avrupa kupalarında Gaziantep’i temsil edeceğiz. Takımımız Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nde amatör branş olarak faaliyet göstermektedir. Sizlerin manevi desteğiyle daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Gaziantep’e hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

KARAKAFA, “KUPAYI GETİRECEĞİZ”

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, “Gaziantep’e hoş geldiniz sayın valim. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Hedefimiz çok önemli olan bu kupayı Gaziantep’e getirmek. Sizlere yeni göreviniz başarılar diliyorum” dedi.

GÜL’DEN TAM DESTEK

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını makamında kabul eden Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gaziantep’i Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında temsel etmeniz çok önemli. Bu küçümsenecek bir başarı değil. Burada en önemli konu Gazişehir Futbol Kulübünün kendi bünyesinde böyle bir takım oluşturup sahip çıkması. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu ve Onursal Başkan Fatma Şahin’i tebrik ediyorum. Bizlerde mümkün olduğu kadar maçlarınıza gelerek sizlere destek olmaya çalışacağız. Sizler engelli değil, Gazişehir’in güllerisiniz. Sizlere başarılar diliyorum. Mutlaka maçlara geleceğim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gaziantep Valisi Davut Gül, tekerlekli Sandalye Basketbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.