Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül’den kadınlar günü mesajı

Gaziantep Valisi Davut Gül 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:51
Kaynak: İHA
Vali Gül’den kadınlar günü mesajı

Vali Gül, mesajında şunları söyledi, “Sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesilleri geleceğe taşıyan kadınlarımız, çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak vatanına, bayrağına, milli ve manevi duygulara bağlı ahlaklı bireyler yetiştirerek geleceğimizi teminat altına almaktadırlar.

Annelik gibi kutsal görevlerini layıkıyla yerine getiren, bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat ve iş dünyasında önemli başarılara imza atan kadınlarımız, geleceğimizin güvencesidir.

Geçmişten bugüne fedakârlığı ve üretkenliği ile öne çıkan Türk kadınları, iş hayatından siyasete, sanattan spora birçok alanda uluslararası başarılara imza atmış ve atmaya devam etmektedir.

Huzurlu ve sağlıklı toplum için kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi ve sosyal yaşamda daha fazla söz sahibi olması büyük önem taşımaktadır. Bu bilincin oluşması ise toplumun tüm kesiminin ortak ve kararlı mücadelesi ile mümkündür.

Toplum hayatına katkı sunarken göstermiş oldukları fedakârlıklar için tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit anneleri, şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ve Gaziantepli Hanımlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.