Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül’den Yavuzeli ziyareti

Gaziantep Valisi Davut Gül, ilçe ziyaretleri kapsamında Yavuzeli’nde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:09
Kaynak: İHA
Vali Gül’den Yavuzeli ziyareti

Vali Gül, muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada okuma yazma kurslarına değinerek herkesin okuma yazma öğrenmesi gerektiğini kaydetti.

İlçe Kaymakamlık ve İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Gül, daha sonra Yavuzeli İlçe Muhtarları ile bir araya geldi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda muhtarlara hitap eden Vali Gül, eğitimin önemine değinerek artık okullaşmanın değil, kaliteli eğitimin konuşulduğu bir dönem olduğunu söyledi. Herkesin okuma yazma öğrenmesi gerektiğinin altını çizen Vali Gül, “Okuma yazma meselesinin Gaziantep’in, Yavuzeli’nin gündeminden tamamen kalkmasını istiyoruz. Okuma yazma bilmeyenler için okuma yazma kurslarımız var. Bu kursları sayıya bakmaksızın açarak okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızın bu kurslardan faydalanmasını istiyoruz. Eğitim noktasında, okuma yazma bilmeyenleri kursa alacağız, okula gitmeyen çocukların kesinlikle okula gitmelerini sağlayacağız. Gelinen bu noktada artık okullaşmayı değil kaliteli eğitimi konuşuyoruz. Bu konuda muhtarlarımızdan da destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Muhtarlar toplantısı sonrası şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Vali Gül, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi. Şehit ailelerinin ve gazilerin bu millete, bu devlete emanet olduğunu belirterek kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.

Yavuzeli İlçe Jandarma Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştiren Vali Gül, denetimlerde bulunarak ilçe asayişi hakkında bilgi aldı.

İlçede esnaf ziyareti de gerçekleştiren Vali Gül, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Esnafa hayırlı bol kazançlar diledi.

Vali Gül, ilçe ziyaretleri kapsamında Yavuz Selim Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Okulda bir takım incelemelerde bulunan Vali Gül, öğretmenler ile kısa bir toplantı gerçekleştirerek yapılacak yeni proje ve fikirlere her zaman açık olduğunun mesajını verdi.

Yavuzeli İlçesinde ikamet eden Şehit Jandarma Er Hanifi Yıldırım’ın ailesini de ziyaret eden Vali Gül, şehit annesi Güllü Yıldırım’ın hayır duasını aldı.

VALİ GÜL, SAKLI CENNET RUMKALE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Gül, Yavuzeli ziyareti programında, Türkiye’nin ve Gaziantep’in önemli tarihi ve turistik yerlerinden olan ve tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Yavuzeli ilçesi Kasaba köyü yakınlarındaki Rumkale’de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Gül’ün Yavuzeli programı Yavuzeli ilçesi Kasaba köyü eşrafından merhum Ekrem Çelik’in ailesine taziye ziyareti sonrası son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.