Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ GÜL’ÜN 100 OKUL PROJESİNE BAŞKAN TAHMAZOĞU’NDAN 3 OKUL İLE DESTEK

Her alanda eğitime destek olan ve 4 okul yaptırarak Milli Eğitime devreden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Davut Gül’ün önderliğinde 3 yeni okul daha yapmak için protokol imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:09
Kaynak: İHA
VALİ GÜL’ÜN 100 OKUL PROJESİNE BAŞKAN TAHMAZOĞU’NDAN 3 OKUL İLE DESTEK

Eğitime ve gençliğe önemli yatırımlar yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Davut Gül’ün önderliğinde Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin de katılımları ile Fen Lisesi, Ortaokul ve İlkokul yapımı için protokol imzaladı.

PARMAKLA GÖSTERİLECEK OKUL OLACAK

Vali Davut Gül, 100 okul için 100 hayırsever arıyoruz projesi kapsamında ilk 3 okulun Şahinbey Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek “Antep Savunmasının 100. yılında 100 hayırsever arıyoruz. Bu kurumsal anlamda da böyle bireysel anlamda da böyle. Bu sene yapacağımız 100 okulun üç tanesi, Fen Lisesi, İlkokul ve Ortaokul olmak üzere Şahinbey Belediyesi tarafından yapılacak. Lisenin ayrıca önemi mevcut. Liseye yapılacak spor salonu aynı zamanda şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak. Müsabakaların yapılabileceği ölçekte olacak. Fen Lisesi gerek mimarisi gerek sosyal donatıları, bahçesi ile yine parmakla gösterilecek bir okul olacak” dedi.

ŞEHRİMİZE YAKIŞIR OKULLAR OLACAK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fen Lisesi, Ortaokul ve İlkokul yapmak için protokol imzaladıklarını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz. Valimiz Davut Gül’ün önderliğinde eğitim alanında çok ciddi yatırımlar yapıldı. Şahinbey Belediyesi olarak daha önce 4 okul yaparak Milli Eğitim’e devretmiştik. Şimdide 3 tane yeni okul yapmak için protokol imzaladık. Bunlardan bir tanesi Fen Lisesi. Burası sadece okuldan ibaret olmayacak. Yanında pansiyonu, spor salonu ve diğer sosyal ihtiyaçların karşılanabileceği donatılarla 50-60 bin metre kare alan üzerine Gaziantep’e yakışır güzel bir Fen Lisesi kazandırmak istiyoruz. Bunun dışında yeni gelişen Yamaçtepe Mahallemizde ilkokul ve ortaokul binası inşa edeceğiz. Bu konuda emeği geçen Valimiz Davut Gül’e, Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Tepe’ye teşekkür ediyor, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ HER KONUDA BİZE DESTEK OLUYOR

Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun eğitime destek olduğunu belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da büyük yardımları oluyor. Hayrını Allah kabul etsin” dedi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACIMIZ KARŞILANMIŞ OLACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şahinbey İlçesinde Fen Lisesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “İlimizin önemli ihtiyaçlarından olan Fen Lisesi yapımının protokolünü imzaladık. Şahinbey’de 255 bin öğrencimiz var. Bu çocuklarımız Şehitkamil Bölgesindeki Fen Liselerine gidiyorlardı. Şahinbey İlçemizde 1 tane Fen Lisesi vardı. İnşallah ikincisi ile ilçemizin çok önemli ihtiyaçlarından birini karşılamış olacağız. Şahinbey Belediye Başkanımıza destekleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.