Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya İnşaat Müteahitleriyle buluştu

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:23
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya İnşaat Müteahitleriyle buluştu

Bir otelde düzenlenen buluşmaya Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ilimizde faaliyet gösteren müteahhitler katıldı.

Buluşmada katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Vali Yerlikaya, ilimizde yapılan inşaat kalitesine değinerek yakalanan kalite çıtasının daha da yukarı çekilmesini istedi.

Vali Yerlikaya “Sizlerle sık sık bir araya geliyoruz. Hamdolsun geldiğimiz nokta memnuniyet verici. Biz sizin gülümsemenizi, iş bittiğinde de vatandaşın gülümsemesini istiyoruz. Bunun için huzurlu bir müteahhidimizin yaptığı iş doğru olur düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.

Vali Yerlikaya “Yapılan işlerle ilgili tereddüde düşülen konularda ilgili Vali Yardımcısı ve görevlilerin yirmi dört saat yardımcı olacaklarından eminim.”

İnşaatlarda meydana gelen hırsızlık olaylarına, iş güvenliği ve işçi sağlığı konusuna da ayrı bir parantez açan Vali Yerlikaya, bu konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğümüz özel bir çalışma yapıyor. Ancak sizlerin de yardımcı olması lazım. Profesyonel faaliyet gösteren özel güvenlik kuruluşları ve iş güvenliği uzmanlarıyla çalışmanız hem bizi, hem de sizi güçlü kılacaktır” dedi.

Yapılan kamu binaları ve okul inşaatlarımızla ilgili bir takım veri ve yapılan denetimler sonucunda elde edilen tespitleri de paylaşan Vali Yerlikaya, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa, yönetim kurulu üyeleri ve müteahhitlere katılımları için teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.