Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya veda ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhurbaşkanlığı valiler kararnamesiyle Gaziantep Valiliği'nden İstanbul Valiliği görevine atanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:11
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya veda ziyaretlerini sürdürüyor

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte gerçekleştirdiği veda ziyaretleri programı kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep'te görev yaptığı yaklaşık 4 yıl boyunca duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM       

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, görevde bulunduğu süre içerisinde Vali Ali Yerlikaya ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldiği günden bu yana amacı sürekli Gazişehrin gelişimi ve huzuru olan Sayın Valimiz Ali Yerlikaya'ya öncelikle yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisiyle birlikte çalışmaktan her zaman onur ve kıvanç duydum. İnanıyorum ki yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacaktır. Sayın Valimiz Ali Yerlikaya'ya şehre yaptığı değerli çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.