Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya’ya ve Başkan Şahin’e ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’teki saldırının gerçekleştirdiği yerde incelemelerini tamamladıktan sonra Valilik ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:13
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya’ya ve Başkan Şahin’e ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’te saldırının gerçekleştirdiği yerde incelemelerini tamamladıktan sonra Valiliğe ziyarette bulundu. Gaziantep Valisi Ali Yerlika’yı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı. Ardından Kılıçdaroğlu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin istikrarı huzuru sadece Gaziantep için değil Türkiye için de önemli olduğunu belirterek, “Yaşadığımız acı olaylar dolayısıyla Gaziantep’in Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başsağlığı dileklerimiz iletiyoruz. Umarım bir daha böyle acılarla karşı karşıya kalmayız. Acı hepimizin otak acısıdır. Aileleri ziyaret ettik. Bir babanın söylediği biz bu acıları çekiyoruz, başkaları çekmesin demesi. Artık siyaset adamları bu konulara çözüm üretmesini ifade ettiler. Haklılar bundan sonra sıkı bir şekilde oturup çalışacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, “Kurumlarımızdan biri olan siyasi partiler bugün muhalif partiler CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve bütün milletvekillerimiz acımızı paylaşmak üzere şehrimize geldiler. Çok teşekkür ediyorum.

Ana muhalefetin duruşu iç barışımız güvenimiz ve sorunu çözme bakımında çok önemli bir duruş gösterdiniz. Sizin de söylediğiniz gibi siyaset çözüm üretmektir. Birlikte oturup konuşma bir hareket etme zamanıdır. Bu bakımından karşımızda terör örgütlerinin bu hain saldırıları zor bu dönemden geçiyoruz. Sizlerin ve hükümetimizin işbirliğiyle biz genel yönetimin yanınızda durması ile inşallah bu dönem en hassas bir şekilde atlatılacaktır. Bu konuda 79 milyon sizlere ve hükümetimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.