Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşı dinlediler

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:00
Kaynak: İHA
Vatandaşı dinlediler

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İstanbul Milletvekili PM Üyesi Emine Gülizar Emecan, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ve İl Başkanı Lütfü Demir ve parti yöneticilerinden oluşan heyet Gaziantep ve ilçelerinde bir dizi esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen heyet, STK’lardan Gaziantep ve ilçelerinin talep ve sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Elmacı Pazarı esnaf ziyaretiyle başlayan programına CHP heyeti; Şehitkamil Ziraat Odası, Kent Konseyi, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, ŞANLIDER, KÜSGET, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası ile devam etti. Gaziantep esnafının sorunlarını dinleyen, vatandaşların taleplerini not eden Milletvekilleri; Gaziantep’in sorunları için kolları sıvadı. İslahiye, Araban, Karkamış, Nizip ve Oğuzeli’ni de ziyaret eden milletvekilleri ilçelerdeki STK’lar ve esnafla da bir araya gelerek; bölge hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Kaplan, “Vatandaşlarımız, esnafımız ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek, Gaziantep’in sorunlarını birebir dinliyoruz. Biz CHP olarak; birebir iletişimden yanayız. Sorunlar elbette var. Sorunları yaşayan vatandaşlarımız, esnafımız, sanayicilerimizle ve STK’larla birlikte çözüme kavuşturmak için çalışmalara devam ediyoruz. Gezilerimiz bundan sonra sıklıkla devam edecek. Çözüm alanındaki çalışmalarımız da Meclis çatısı altında Cumhuriyet Halk Partisi olarak kararlılıkla sürecektir. Tek dileğimiz daha iyi, daha sağlıklı ve daha huzurlu yaşanabilecek bir Gaziantep” diye açıklama yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.