Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yamaçtepe evlerine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi tarafından imara açılan ve şehrin en gözde yaşam alanı arasında gösterilen Yamaçtepe Mahallesi’ndeki, konutların satışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:31
Kaynak: İHA
Yamaçtepe evlerine yoğun ilgi

Temiz havası ile Gazianteplilerin yeni gözde yaşam alanlarından olan Yamaçtepe Mahallesi’ndeki konutlar yapılan şeffaf ihale ve korona virüs tedbirleri kapsamında sahiplerini bulurken, doğa ile iç içe şehrin gürültüsünden uzak bir yaşam tercih eden vatandaşlar buradan ev sahibi olabilmenin mutluluğunu yaşadılar.

YÜZLERCE KİŞİ YAMAÇTEPE DE YAŞAMAK İSTİYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından Yamaçtepe Mahallesi yapılan 49 konutun satışına 497 dosya ile başvuru yapıldı. Emsallerinin milyonlarca liraya satıldığı Yamaçtepe Konutları kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlara vatandaşlara satışa sunuldu.

DOĞA İLE İÇ İÇE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından oluşturulan Yamaçtepe Mahallesi şehrin en gözde yerlerinden birisi. Şehrin batı kısmından havanın ilk geldiği, bir tarafta Sof Dağının bir tarafta Yamaç Tepe Ormanı ve Burç Ormanı arasında kalan mahalle doğa ile iç içe yaşam imkanı sunuyor.

YAMAÇTEPE’YE NELER YAPILDI

Şahinbey Belediyesi tarafından imara açılarak yeniden yapılan Yamaçtepe Mahallesi 12.000.000 m2 alan üzerine kurulu, 120.000 kişinin yaşayacağı Yamaçtepe Mahallesi’ne 3.000.000 m2’nin üzerinde yol çalışması yapıldı ve çalışmalar hızla devam ediyor. Ayrıca Yamaçtepe Mahallesinin yanında bulunan Yamaçtepe Tabiat Parkı, Şahinbey Belediyesi tarafından kiralanarak, burada 120’ye yakın gencin konaklayabileceği, hoşça vakit geçirebileceği gençlik kampı yapılıyor. Ormanın diğer kalan kısmına ise vatandaşların piknik yapabilmeleri için oyun alanları, mangal yerleri ve oturma alanları yapılıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.