Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralılara ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 09:21
Kaynak: İHA
Yaralılara ziyaret

Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Adnan Ünverdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Sayın, Yıldırım Mermer, Aykut Erkent ile birlikte Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde tedavileri süren yaralıları ziyaret ettiler.

Doktorlardan yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Topçuoğlu ve beraberindekiler, yaralılar ve yakınlarıyla görüşerek, acil şifa dilediler.

Bu sırada hastanede bulunan, damat Nurettin Akdoğan ve gelin Besna Akdoğan ile de görüşen GSO yönetimi, aileye olaydan duydukları üzüntüyü belirterek, geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Topçuoğlu, yaralıları ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gaziantep’te yaşanan menfur terör saldırısını kınayarak, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarına sabır diledi.

Terör eylemleriyle, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü ve vatan topraklarının hedef alındığını belirten Topçuoğlu, ‘’Terörün panzehiri milli birlik ve beraberliğimizdir. Biz kenetlendikçe, saflarımızı sıklaştırdıkça terör yolu ile başarılmak istenen hiçbir şey başarıya ulaşamayacaktır. Gaziantep, birlik beraberliğiyle her zaman örnek bir şehirdir. Teröre geçit vermeyecek, boyun eğmeyecek, birlik ve beraberliğini, kardeşliğini korumayı sürdürecektir. Gaziantep sanayisiyle ekonomisiyle ülke kalkınmasına destek vermeyi sürdürecektir’’ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.