Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

''Yaşama Dair Kısa Bakışlar'' adlı fotoğraf sergisi açıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan ''Yaşama Dair Kısa Bakışlar'' adlı Fotoğraf Sergisinin açılışı Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:15
Kaynak: İHA
''Yaşama Dair Kısa Bakışlar'' adlı fotoğraf sergisi açıldı

Serginin açılış konuşmasını yapan GAÜN Genel Sekreteri Doç Dr. Ayhan Doğan, fotoğrafın önemine değindikten sonra GAÜN Cenani Konağının çok önemli sergilere ev sahipliği yaptığını söyledi. Doç Dr. Ayhan Doğan, “Güzel Sanatlar Fakültemizin değerli öğretim üyeleri sık sık sergiler düzenliyorlar bundan dolayı öğretim üyelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

GAÜN Öğretim Görevlisi Bayram Bozhüyük, görmenin farklı araçlarından biri olan fotoğrafçılık icat edildiği günden bu yana insanoğluna değişik bilimsel çalışmalarda yardımcı olduğunu söyledi. Öğr. Gör. Bozhüyük, fotoğrafçılığın, endüstri devrimiyle beraber makina çağının sanata önemli katkısından biri olduğunu ifade etti.

GAÜN Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Nuh Okumuş'un da katıldığı, farklı şehirlerden de katılımın sağlandığı ve 33 eserden oluşan sergi, 10 Mart 2019 tarihine kadar GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.