Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşar Özen gözyaşlarıyla uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:52
Kaynak: İHA
Yaşar Özen gözyaşlarıyla uğurlandı

Türk basınında önemli gazete ve dergilerde çalışan, sayısız kitapları bulunan ve Gaziantep basınına da büyük emekleri olan sürekli basın kartı sahibi Gazeteci-Yazar Yaşar Özen gözyaşları içinde toprağa verildi. Duayen gazetecinin sürekli taktığı fötr şapkası tabutunun üzerine konuldu.

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu üyesi de olan ve Cemiyet’in kurulmasında ve bugünlere gelmesinde de önemli katkıları olan 88 yaşındaki Yaşar Özen rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi görmekteydi. Önceki gün sabaha karşı, hayata gözlerini yuman Duayen Gazeteci Bahaeddin Nakıboğlu Camii’sinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Özen’in cenaze törenine Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gazeteciler, ailesi ve sevenleri katıldı.

YAŞAR ÖZEN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü’nün yanı sıra aynı üniversitenin Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümünde de okuyan Yaşar Özen İstanbul’un Bab-ı Ali yokuşunda uzun yıllar çeşitli gazetelerde ve mizah dergilerinde çalıştı. Doğup büyüdüğü Gaziantep’in en eski gazetelerinde de makaleleri yayınlanan Yaşar Özen, son yıllarda kendi adına çıkarttığı Hakikat Gazetesi ile mesleğe olan özlemini gidermekteydi. Yaşar Özen evli ve bir çocuk babasıydı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.