Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı kadından Fadıloğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti

Yerel seçim ziyaretleri kapsamında evini ziyaret ettiği 80 yaşındaki Zeynep Türk'ü Şehitkamil Belediye Başkanı seçildikten sonra makamında ağırlayan Rıdvan Fadıloğlu, iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 14:35
Kaynak: İHA
Yaşlı kadından Fadıloğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti

Yapılan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında halkın verdiği destekle üçüncü kez Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Rıdvan Fadıloğlu, makamında 'hayırlı olsun' ziyaretleri kapsamında tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun son konuğu 80 yaşındaki Zeynep Türk oldu. Başkan Fadıloğlu'nu tebrik eden Türk, yeni görev dönemi için Fadıloğlu'na başarı temennisinde bulundu. Zeynep Türk, yanında getirdiği çiçeği Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na armağan etti. Başkan Fadıloğlu, hediye için teşekkür etti ve Türk'ün elini öperek hayır duası istedi. Sıcak bir sohbet sonunda Fadıloğlu ile Türk, hatıra fotoğrafı çekindi.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN BAŞKANIMIZI VE DEVLETİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun yeniden Şehitkamil Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Zeynep Türk, "Ben yalnız yaşayan biriyim, Başkanımız, her zaman beni evimde ziyaret ederek, halimi hatırımı sorardı. Ben de bugün Başkanımızı ziyaret etmek istedim. Tekrar Şehitkamil Belediye Başkanı seçildiği için çok mutluyum, Allah, hayırlı ve uğurlu etsin. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı ve devletimizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.