Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz spor okulları tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:52
Kaynak: İHA
Yaz spor okulları tamamlandı

Şahinbey Belediyesi tarafından, gençlerin tatil zamanlarını verimli geçirebilmesi için açılan Yaz Spor Okulları eğitimleri tamamlandı. Yaz Spor Okulları'nda 10 farklı branşta eğitim gören 1563 öğrenci kendileri için düzenlenen mezuniyet töreninde sertifikalarını aldı.

Akkent Spor Köyü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları, ve spor okullarında eğitim gören sporcularla aileleri katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Spor yapmak insanın dinç kalmasına ve daha kaliteli bir yaşam sürmesi için yapılan bir faaliyet. Bu nedenle sporu önemsiyoruz ve her yaştaki vatandaşımızın mutlaka spor yapmasını istiyoruz. Bunun için Şahinbey Belediyesi olarak spor salonları, sosyal tesisler, gençlik merkezleri ve parklarımızda birçok spor alanları inşa ettik. İçerisinde bulunduğumuz 86500 m2 alan üzerine kurulu olan kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, halı sahalar, voleybol sahaları, atletizm sahaları inşa ettik. Sadece bununla sınırlı değil. Özgecan yüzme havuzunun yanı sıra Yeşilvadi Parkı içerisine yaptığımız yüzme havuzumuz hizmete açıldı. Şahintepe Gençlik merkezinde yine bir yüzme havuzu ve spor merkezi inşa ediyoruz. Yaptığımız halı sahalar ve basketbol sahaları 160'a ulaştı. Her parkımızın içerisinde yürüyüş yolları ve spor aletleri var. Geçtiğimiz yıl tüm lise öğrencilerimize eşofman takımı, ortaokul öğrencilerimize forma dağıtmıştık. Bu yılda ortaokul ve lise öğrencilerimize basketbol, futbol ve voleybol topu dağıttık. Tüm bu faaliyetler içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HEDEFİMİZ 35.000 LİSANSLI SPORCU

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, şuana kadar 15362 lisanslı sporcularının bulunduğunu belirterek "Biliyorsunuz Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak, faaliyette olduğumuz günden buyana spora çok önemli yatırımlar yaptık. Şuan da 13 branşımız var. Ancak faal olarak 10 branşta hizmet vermekteyiz. Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak şuanda 15362 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde bu sayıyı 35.000'e çıkarmayı hedefliyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin spora olan yatırımları çok önemli. Değerli Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'da bu konuda çok ciddi destek veriyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.