Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Toyota Corolla ilk sahibine teslim edildi

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bugüne kadar tüm dünyada 46 milyon adetten fazla tercih edilen “efsane model” Corolla’nın 12’nci nesli Türkiye’deki ilk kullanıcılarına teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:05
Kaynak: İHA
Yeni Toyota Corolla ilk sahibine teslim edildi

İlk neslinden bu yana kendine özel bir hayran kitlesi yaratarak otomotiv dünyasının her zaman merak ve heyecan uyandıran otomobili olmayı başaran Yeni Corolla’yı ilk sahiplerine ulaştırmak için Türkiye’deki tüm Toyota Plazalarda olduğu gibi Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda teslim edildi.

Hibrit versiyonu ile birlikte Türkiye’de üretilen Yeni Corolla’nın teslimatında otomobillerinin anahtarlarını Satış Danışmanı Büşra Parlak’dan alan Gaziantep’li Hakkı Demir, büyük mutluluk yaşarlarken, Corolla’nın yeni donanım, konfor, teknoloji ve tasarımı karşısında hayranlığını gizleyemediler.

Yeni Corolla’sına kavuşan Demir, otomobilini teslim alırken Toyota kalitesini yaşayacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Yeni Corolla’nın insanı hayran bırakan yeni stili çok etkileyici. Bu yeni tasarıma Corolla’nın tüm dünyada bilinen üstün avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir otomobil çıkmış. Tüm bu özelliklere sahip mükemmel bir otomobili olan Toyota Corolla’ya sahip olmak çok prestijli olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.