Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yılın ilk bebeğine valinin ismi verildi

Gaziantep’te 2019’un ilk bebeği 00.02’de dünyaya geldi. Bebeğe ziyarete gelen Gaziantep Valisi Davut Gül’ün ismi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 08:34
Kaynak: İHA
Yeni yılın ilk bebeğine valinin ismi verildi

2019’un ilk bebeği Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya geldi. Erkek bebeğe kentin valisinin ismi verildi. Fırat ve Şerife Çiloğlu çiftinin ilk bebekleri saat 00.02’de normal doğum ile dünyaya geldi. Davut bebeği hastanede ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu aileyi kutladı.

ANNENİN 4. GEBELİĞİ, İLK ÇOCUĞU

Bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen anne Şerife Çiloğlu daha önce 4 defa düşük yaptığını ifade etti. Anne Çiloğlu, ”Bize yardımcı olan bütün hastane çalışanlarına teşekkür ederim. Bizlere çok yardımcı oldular. Çocuğumun ismini bizi ziyarete gelen valimizin ismini koyduk” dedi.

“İSMİMİN KONULMASI BENİ MUTLU ETTİ”

Gaziantep Valisi Davut Gül ise, 2019 yılı ile ilgili iyi dileklerde bulunarak, 2019’un ilk bebeğine kendi ismimin verilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Gül, “2019 yılına girerken vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için tüm kurumlarımız ile 24 saat esasına göre tedbirlerimizi almıştık. Bizler akşam saatlerinden itibaren başlayarak bu saatlere kadar görev yapan bütün kurumlarımızı ziyaret ettik. Son olarak buraya yeni yılın ilk bebeğini ziyarete geldik. Sağ olsunlar çocuğa benim ismimi verdiler o da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hayırlı bir evlat olmasını diliyorum” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, 2019 yılından umutlu olduğunu ifade ederek, “2018 yılını tamamladık. Yeni yılın ilk saatlerindeyiz. Bu yılın ülkemiz için huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımız için sağlıkla ve mutlulukla geçecek bir yıl olmasını diliyorum. Bu gece de bazı kurumlarımızı ziyaret ettik. Ardından yeni yılın ilk bebeğini ziyaret ettik. Bebeğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.