Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yönetim kurulu belirlendi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu’ndan üç üyenin istifasının ardından yeni yönetim kurulu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:05
Kaynak: İHA
Yeni yönetim kurulu belirlendi

GTO Başkan Yardımcıları Bilal Kara, Rıdvan Köksüzer ve Yönetim Kurulu Üyesi Reis Reisoğlu’nun istifalarının ardından yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Mehmet Nuri Bay, Memik Hilmi Taner ve Vedat Cergibozan GTO Yönetim Kurulunda göreve başladı. Yönetim Kurulu başkan yardımcılıklarına ise Ali Bayram Sarıca ve Ali Değer getirildi.

 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, konuyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bilindiği üzere 2013 yılında gerçekleştirilen Oda/Borsa seçimlerinde ekibimiz GTO yönetim kurulunda görev aldı. Bu süre içinde hem GTO’nun hem de şehrimizin gelişimi için çalışmalar yürüttük. Birlik ve beraberliğe en üst seviyede önem verdik ve bu birlikteliğin şehre çok şey kazandıracağına inandık. Yönetim kurulumuz da buna gönülden inandı ve bu doğrultuda hizmetlerini sürdürdü. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ancak 3 yıldır GTO Yönetim Kurulunda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan 3’ü görevden ayrılma kararı aldılar. Başkan Yardımcımız Sayın Bilal Kara’nın görevden ayrılma nedeni yaklaşan Oda seçimlerinde başkan adayı olacağını ifade etmesidir. Sayın Rıdvan Köksüzer ve Sayın Reis Reisoğlu ise; yönetim kurulu içerisinde yaşanan bazı uyumsuzluklar gerekçesi ile yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettiklerini belirtmişlerdir. İstifalar neticesinde yönetim kurulu içerisinde herhangi bir isim tartışması söz konusu olmamıştır. Ayrıca bu istifalar GTO için bir kayıp değildir, çünkü her üç arkadaşımızın da bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaya mecliste devam edeceğiz. Değerli çalışma arkadaşlarıma 118 yıllık köklü bir kurum olan GTO’ya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

İstifa eden Başkan yardımcıları Bilal Kara ve Rıdvan Köksüzer’in yerine yeni başkan yardımcısı olarak Ali Bayram Sarıca ve Ali Değer’in göreve başladığını belirten Bartık, her iki ismin de sektörlerini layığıyla temsil eden değerli isimler olduğunu söyledi.

Bartık, “Sayın Ali Bayram Sarıca, otomotiv yedek parça sektörünün, Ali Değer ise elektronik sektörünün GTO yönetim kurulundaki temsilcileridir. Bugüne kadar gerek sektörlerinin temsili gerekse de GTO’nun temsili noktasında verdikleri değerli hizmetler inanıyorum ki başkan yardımcılığı göreviyle daha da güçlenecektir. Değerli dostlarıma, çalışma arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GTO Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri Mehmet Nuri Bay, Memik Hilmi Taner ve Vedat Cergibozan’ın GTO’nun köklü ve güçlü duruşuna sahip çıkacak isimler olduğunun altını çizen Bartık, “İnanıyorum ki bu kan değişiminin GTO yönetim kuruluna katacağı sinerji ile güzel işlere imza atacağız” dedi.

Bartık açıklamalarını, “GTO’nun Meslek Komite, Meclis ya da Yönetim Kurulu fark etmez tüm organlarına seçilen isimler bu şehrin yetiştirdiği ve bu şehre hizmet edecek olan birbirinden değerli isimlerdir. Dolayısıyla görev nerede verilirse verilsin hep birlikte Odamız ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.