Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel seçim öncesi Şahinbey’den gövde gösterisi

MHP Şahinbey ilçe teşkilatı, yerel seçim öncesi birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:16
Kaynak: İHA
Yerel seçim öncesi Şahinbey’den gövde gösterisi

MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ejder Demir ve Şahinbey İlçe belediye başkan aday adaylarının da katıldığı birlik ve beraberlik toplantısı, seçim öncesi gövde gösterisine dönüştü.

Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı yerel seçimlerin startını verdi. Şahinbey ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı, partililer için seçim startı niteliğinde oldu. Mahalle temsilcilerine yönelik değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı gövde gösterisi şeklinde geçti.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK İÇİN MHP

Birlik ve beraberlik toplantısı, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenirken, MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ejder Demir’de hazır bulundu. Ejder Demir partililerle bol bol sohbet edip, Gaziantep ve Türkiye gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz konuşmasında birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparak MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını anlattı.

Cahit Çıkmaz, teşkilat olarak sürekli bir arada olduklarını, toplantılar yaptıklarını belirterek, “MHP Şahinbey ilçe teşkilatı olarak il Başkanı, Mahalle Temsilcileri, kadın kolları üyeleri, Muhtarlar, Meclis üyelerimiz, Belediye Başkan Aday Adayları ve Meclis üyesi Aday adaylarının katılımıyla olağan aylık toplantılar gerçekleştiriyoruz. Alnımız açık, yüzümüz pak olarak gönlümüzde milletimize duyduğumuz derin inanç ve sevgiyle 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimleri kapsamında Şahinbeyli hemşerilerimizin huzuruna çıkacağız” diye konuştu.

EJDER DEMİR: MHP’Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Ejder Demir ise önemli açıklamalarda bulundu. Demir konuşmasında Gaziantep’e hizmet için, Gaziantep halkının huzuru, güveni ve mutluluğu için birlik ve beraberlik içinde mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Gaziantep’in geleceğine hep birlikte sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.