Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil sahadan mehmetçiğe asker selamı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Futbol Akademisinde faaliyet gösteren sporcuları 2019- 2020 sezonu öncesinde ziyaret ederek, teknik kadrodan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:12
Kaynak: İHA
Yeşil sahadan mehmetçiğe asker selamı

Başkan Fadıloğlu ve genç kramponlar buluşma esnasında kahraman Mehmetçiğe selam ve dua gönderdiler.

Yeni sezonda 9 farklı yaş grubunda 180 faal lisanslı sporcu ile liglerdeki yerini alacak olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü altyapı takımlarının antrenmanlarını ve Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi çalışmalarını yerinde görmek için ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerle uzun süre yakından ilgilendi. Altyapı takımlarının çalışmalarına da eşlik eden Başkan Fadıloğlu, çalışmalara katılan tüm sporcularla birlikte antrenman sonunda şanlı Türk ordusuna ve kahraman Mehmetçiğe selam ve dua gönderdi.

AMATÖR VE PROFESYONEL LİGLER ARASINDA KÖPRÜ KURULDU

Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, amatör ve profesyonel ligler arasında köprü kurmayı kendilerine görev edindiklerini kaydetti. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

"Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisinde gerçekleştirilen birbirinden değerli çalışmalardan dolayı tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Altyapıdan sporcu yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Şu anda futbol branşında U10 kategorisinden başlayıp U19'a kadar giden yapı içerisinde 9 kategoride müsabık takımlarımız mevcut. Müsabık dönem öncesinde 'Önce Öğren Sonra Eğlen' projesiyle yine okullarda gerçekleştirdiğimiz farklı spor projeleriyle tarama ve seçme çalışmalarıyla sporcularımızı öz kaynak sistemine dahil ediyoruz. Futbol Akademisi ve futbol spor okulu faaliyetlerimizi üç ayrı tesislerimizde gerçekleştiriyoruz. Bu sezon 5 futbolcumuzu Gaziantep Futbol Kulübü'ne, 10 futbolcumuzu ise yine Gaziantep'te ve bölgemizde üst liglerde faaliyet gösteren spor kulüplerine bedelsiz transferlerini gerçekleştirdik. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren şunu söyledik, özellikle altyapıya ağırlık vereceğiz. Kanun gereği profesyonel kulüplerimize destek veremiyoruz. Bu nedenle amatör ve profesyonel ligler arasında köprü kurmayı kendimize görev edindik. Şehitkamil Belediyesi olarak elimizdeki imkanları maksimum derecede kullanarak spora ve sporcuya destek oluyoruz. İyi bir sporcu yetiştirmek elbette çok önemli ancak bizim asıl hedefimiz topluma yararlı bireyler yetiştirmek. Sporcularımız, milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak, bu değerlere sıkı sıkı sarılarak büyüyor. Bugün gençlerimizle birlikte şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiğimize selam ve dua gönderiyoruz. Tüm sporcularımızın başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Allah; bizleri mahcup etmesin, yaptığımız her işi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeyi nasip etsin."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.