Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilce sosyal tesisi tamamlandı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yeşilce Mahallesi’nde yapımına başlanan sosyal tesis kısa sürede tamamlandı. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 12:11
Kaynak: İHA
Yeşilce sosyal tesisi tamamlandı

Bugüne kadar birçok kırsal mahalleye çok önemli yatırımlar yapan Şehitkamil Belediyesi, Yeşilce Mahallesi’ndeki sosyal tesisi tamamladı ve vatandaşın hizmetine sundu. Kısa sürede yapımı tamamlanan sosyal tesis mahalleliyi sevindirdi. Özellikle taziye yeri konusunda yaşanan sıkıntının artık çözüldüğünü dile getiren mahalleliler, çalışmaları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Toplam 2 katlı olan Yeşilce Sosyal Tesisi, 250 metrekare inşaat alanı üzerine yapıldı. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, WC ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı.

MAHALLEMİZ İÇİN ÇOK FAYDALI OLDU

Mahalle sakini Fahri Özcan, yapılan sosyal tesisle taziye yeri sıkıntısının çözdüğünü ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini söyledi. Sosyal tesisin mahalle halkına büyük fayda sağlayacağına değinen Fahri Özcan, “Mahallemiz, maddi durumu zayıf kişilerin yaşadığı bir mahalledir. Mahallemizdeki evler dar ve küçüktür. Taziyelerde kalabalık çok olur. Cenaze sahibine teselli vermek maksadıyla misafirler geliyor. Yer sıkıntısı çekildiğinden dolayı bayağı olumsuzluk yaşanıyordu. Bayanlar ayrı erkekler ayrı sıkıntı yaşıyordu. Mahallemize bu sosyal tesisin yapılması iyi bir şey oldu. Mahallemiz için çok faydalı oldu. Bu hususta yapan, yaptıran emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Daha önce muhtarın yeri olmadığı için kendisine ulaşmak biraz zor oluyordu. Ama sosyal tesis içerisinde muhtarlık bürosu yapıldığı için kendisine ulaşmak artık kolay olacak” diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR SOSYAL TESİS YAPILDI

Sağlanan imkanların önemine işaret eden mahalle sakini Mehmet Tazeoğlu, “Şehitkamil Belediyesine çok teşekkür ederiz. Mahallemiz için çok güzel bir hizmet yapıldı. Daha önce taziye konusu sıkıntılı oluyordu. Özellikle kışın yağmurun yağmasıyla sıkıntı yaşanıyordu. Ama şimdi sosyal tesisimiz tamamlandı. Çok güzel bir sosyal tesis yapıldı. Mahalleli istediği zaman kullanabilecek. Her türlü imkan sağlanmış. Hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.