Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz ve ekibi Başkan Şahin'i ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:37
Kaynak: İHA
Yılmaz ve ekibi Başkan Şahin'i ziyaret etti

Gaziantep Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; “Öncelikle geldiğiniz için ben tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Teşkilatlar bizim mihenk taşımız onlara her zaman destek vereceğiz ve vermeye devam edeceğiz. Sizlerle Gece gündüz demeden sürekli çalışmaya Hazırız ben ve ekibim her zaman sizlerin emrinizdeyiz. 2023 hedeflerinde her zaman sürekli çakışmalara devam edeceğiz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Gönüllere gireceğiz. Sıkmadık el konuşmadık insan bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben bu vesile ile sizlere ziyarete geldiğiniz için teşekkür ediyorum” Dedi.

Ziyaretten dolayı Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz; “Türkiye'nin ve Gaziantep’in en büyük projesi olan 50.000 toplu konut ile ilçemiz ilerleyen yıllarda 1 Milyon nüfusa erişeceğiz. Şehitkamil İlçe Olarak Kimseyi kırmadan Gönüllere girerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim diğer ilçelerden büyük mahallelerimiz var biz bu mahallelere öyle bir Mahalle Başkanı koyacağız ki İlçe başkanlığı statüsü yapabilecek Kişiler olması lazım bu nedenle biz daha kolay o mahallelerde Gönüllere hitap edeceğiz bu vesile ile tabi dizlerinde destekleri ile biz bu yükün altından kalkacağız. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi Gönüllere girmeye her zaman devam edeceğiz sizin de teşkilata verdiğiniz önemden dolayı sizinle beraber bu yolda rahat bir şekilde gideceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.