Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YILMAZKAYA'DAN EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya ekonomide yaşanan kötü gidişat ile ilgili hükümeti sert sözlerle eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:10
Kaynak: İHA
YILMAZKAYA'DAN EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

Yılmazkaya Meclis Kürsüsünden yaptığı konuşmada; Şimdi burada sizlerin her fırsatta ekonomi uçuyor, Almanya, Avrupa, Dünya Türkiye’yi kıskanıyor dediğiniz ama aslında dünyada Türkiye’nin negatif anlamda birinci olduğu verileri paylaşmak istiyorum” dedi.

AKP Hükümetlerinin 20 yıllık iktidarları döneminde ülkeyi getirildiği durumu özetleyen Yılmazkaya, Meclis Kürsüsünden milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Avrupa’da en çok sığınmacının olduğu ülkeyiz. Avrupa’da en yüksek enflasyonun olduğu, En çok enerji fiyat artışının yaşandığı, Avrupa’da en az et yiyebilen halkın olduğu ülkeyiz, Otomotiv alımının en pahalı olan ülkeyiz!  Maden kazalarında ve madenci ölümlerinde birinci sıradayız! Depresyon ve anksiyete vakalarının artışında Avrupa'da ilk sırada yer alan ülke yine biziz. Değerli arkadaşlar, geldiğimiz durum ortada… Kötü bir ekonomi yönetimi, Milyonlarca işsiz vatandaş, Milyarlarca dolar dış borç, Milyonlarca icralık dosya. Kredi ve kredi kartı borç batağında olan milyonlarca esnaf ve vatandaş…” dedi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.