Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, 16 Nisan’da referandumda ‘evet’in çıkmasıyla birlikte bu ülkede devletin tüm kurum ve kuruluşları milletin tam hizmetkarı olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:49
Kaynak: İHA
Yüksel referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

AK Parti tarafından referandum çalışmaları kapsamında Taşlıca Mahallesinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, “Milletimiz kendi geleceği için, vatanı için, birliği için, kendi geleceğini tayin etmek ve daha iyi yönetilmek için 16 Nisan’da sandık başına gidecek. Bu bir Milletvekili yada Parti seçimi değil, bu bir ülkenin geleceğini tayin etme seçimidir” dedi.

Halkın yoğun katılım gösterdiği toplantıda, Türkiye tarihinden ilk kez milletin evlatlarının hazırladığı bir Anayasayı milletin oylayacağını belirten Yüksel, “Bu anayasa milletin kendi özüne dayanan ve geçmiş sorunları ortadan kaldıracak bir anayasadır. Kalıcı bir istikrarın tecellisi ve güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da halkımız sandık başına gidecek ve kendi iradesi için evet diyecek” şeklinde konuştu.

Bu mesele hiç kimsenin şahsi meselesi değildir diyen Yüksel, Bu mesele 79 milyonun vatandaşımızın meselesidir. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum’dan çıkacak olan evet tercihi ile bu devletin tüm kurum ve kuruluşları milletin tam hizmetkarı olacaktır. Bu ülkede 16 Nisan’dan sonra artık koalisyonlar ve ara dönemler bitecektir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.